Entré

Välkomna till Göteborgs naturhistoriska museum. En entrébiljett till museet kostar 40 kr för vuxna. Barn och ungdomar under 25 år samt Göteborgsseniorer från 65 år går gratis. Årsbiljetten som betalande vuxna får ger dig möjligheten att besöka fem museer under ett kalenderår.

Entrébiljett vuxen: 40 kr.
Fri entré för dig som är under 25 år samt för seniorer folkbokförda i Göteborg (från året hen fyller 65 år). Entrébiljetten är en årsbiljett som gäller kalenderåret ut på Sjöfartsmuseet Akvariet, Göteborgs Stadsmuseum, Göteborgs Konstmuseum och Röhsska museet. Förhöjd avgift kan förekomma till vissa utställningar och programpunkter. 

Fri entré för Göteborgs seniorer

Från och med 1 januari 2017 har alla seniorer som är folkbokförda i Göteborg fri entré på Göteborgs Konstmuseum, Göteborgs Stadsmuseum, Sjöfartsmuseet Akvariet och Göteborgs Naturhistoriska Museum. Fri entré gäller från året hen fyller 65 år till de utställningar som ingår i årskortet.  

Seniorkortet hämtas ut i kassan på något av ovan nämnda museer. Uppvisa giltig legitimation så att vi kan se att du är folkbokförd i Göteborg. Sedan får du ditt årskort märkt med ”senior” som du kan använda under hela året. 

Garderob och förvaring

Det finns krokar och skåp för förvaring av ytterkläder eller värdesaker. För att låsa skåpen behöver du lägga i en tiokrona, denna får du tillbaka när du öppnar skåpet. Om vi har gott om växel så hjälper vi dig gärna att växla i receptionen.

 

Senast uppdaterad: 2017-11-04 14:28