Föredrag: Tång - havets superfood

Kom och hör Linnea Sjögren och Jonas Pettersson från Catxalot berätta om varför svensk tång är det godaste, mest klimatsmarta och lättplockade du kan tänka dig och hur de fick några av Sveriges stjärnkockar att hålla med.

Praktisk info:

Tid: Lördag 25 februari kl. 14.00-15.00
Plats: Föreläsningssalen,
Göteborgs Naturhistoriska Museum
Kostnad: Ingen avgift utöver museientré

Samarrangemang

Samarrangemang med Havsnätverket Väst - Naturskyddsföreningen GöteborgLäs om Havsnätverket Väst

Programverksamheten på Göteborgs Naturhistoriska Museum är ett samarbete med Folkuniversitetet. 

25 februari kl. 14:00 - 15:00 Göteborgs Naturhistoriska museum

Del 2 i föreläsningsserien Havets möjligheter

Havets möjligheter är en föreläsningsserie i fyra delar där olika föreläsare delar med sig av sin expertis och sina olika infallsvinklar på ämnet. Föreläsningar i serien:

Torsdag 26 januari kl. 18.00
Kosterhavet - både för naturen och människan

Lördag 25 februari kl. 14.00
Tång - havets superfood

Torsdag 16 mars kl. 18.00
Sjöpungsodling - en nyckel till förnyelsebar energi

Torsdag 20 april kl. 18.00
Jakten på hållbar energi - ett vågkraftsexperiment på västkusten