Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

INSTÄLLD! Äta ute (utomhus)

Bild på storkök, kokkärl, äpple och kåsa

Torsdag 17 juni kl. 11.00-14.00 / Läs mer >

Obs! Aktiviteten är tyvärr inställd på grund av för få anmälningar.

Matlagning utomhus, i naturen kan både vara enkelt, roligt och gott! Är du nyfiken på att testa? Vi bjuder in dig till platån i Slottsskogen, intill museet för gemensam matlagning med stormkök.

Vi har med oss mat, stormkök och allt annat som behövs för att laga en enklare måltid. Det enda du behöver ta med dig är kläder efter väder.

Praktisk info

Du behöver anmäla dig så vi vet hur många vi blir. Skriv om du är allergisk mot någon mat. Skicka anmälan senast söndagen den 13 juni till: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se
Samlingsplats: Vi håller till utanför museet, på platån med fågelholkstavlan.
Kostnad: Gratis

Friluftslivets år 

År 2021 är Friluftslivets år. Månadstemat för juni är #ätaute. Friluftslivets år drivs av det nationella samverkansprojektet #Luftenärfri med stöd från bland annat Naturvårdsverket. Projektet syftar till att få fler människor att prova friluftsliv, öka medvetenheten om friluftslivets värden och #allemansrätten.
Senast uppdaterad: 2021-06-14 13:06