Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

En köpfri dag - 30 november

Begagnade rullskridskor

Det är inte alltid en vill eller kan köpa nytt. Besök oss för tips om andra alternativ. Lördag 30 november klockan 12.00-15.00.

Vet du om att du kan låna sport- och friluftsgrejer från Fritidsbanken? Hämta mat från Solikyl - Solidariskt kylskåp? Eller få hjälp att laga dina saker på Fixoteket? Allt detta istället för att köpa nytt.

Passa på att ta reda på mer om dessa verksamheter, samt prova på lite av vad Fritidsbanken har att erbjuda:

På Fritidsbanken kan du låna sport- och friluftsutrustning gratis i 14 dagar. Där kan du hitta det mesta till skidsemestern, fotbollssäsongen eller skolutflykten.
För att uppmärksamma Köpfri dag besöker Fritidsbanken Göteborgs naturhistoriska museum och tar med sig utrustning att prova och låna! Kom och åk inlines, testa och lär dig mer om friluftsutrustning och bygg din egen käpphäst! På plats finns även Fixoteket Hållbarhetscentral och Solikyl för att berätta om sin verksamhet.

Välkommen!

Senast uppdaterad: 2019-11-19 16:47