Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

INSTÄLLT! Visning och workshop: Evolutionen - ständigt i rörelse

Illustration av evolutionen med datum för aktiviteten, torsdag 23 april

Torsdag 23 april kl. 16.00-17.30 / Läs mer >

Familjevisning om evolutionen! Efter visningen följer en workshop. Vi använder det vi lärt oss under visningen och tänker kring hur människan eller något av våra husdjur kan tänkas se ut om 100 000 år. Genom att klippa och klistra och motivera pratar vi om varför vi tror utvecklingen kommer att gå åt det hållet.

Praktisk info

Ingen föranmälan. Fri entré.

En del av Vetenskapsfestivalens program

Aktiviteten är en del av Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg - en mötesplats för kunskap, inspiration och nya perspektiv. År 2020 är temat Rörelse. Läs mer om Göteborgs Internationella Vetenskapsfestival här

Aktivitetens koppling till de Globala målen

Innehållet i den här programpunkten kopplar an till de Globala målen för hållbar utveckling: Mål 15 - Ekosystem och biologisk mångfald. Med de 17 målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla. Läs mer om de Globala målen och hur du kan vara med och bidra här

Göteborgs naturhistoriska museum flyttar fram Visning & workshop: Evolutionen - ständigt i rörelse den 23 april. Anledningen är Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer till arrangörer, med hänsyn till smittoläget för coronaviruset och covid-19. Arrangemanget kommer i stället att äga rum den 1 oktober.

Senast uppdaterad: 2019-12-12 10:52