Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Experimentbussen Science safari kommer på besök

Bild på barn och ungdomar utanför Science safarinussen

Är du över 10 år och nyfiken på naturvetenskap? Gillar du experiment? Nu får vi äntligen besök av Science Safari igen! Torsdag 25 juli kl. 13.00-15.00.

Den mobila bussen  är full av både roliga experiment inom teknik och vetenskap och personer som kan mycket! Bli kompis med bin, testa elektricitet, snurra som vinden, lyft din mamma. Barn, ungdomar och vuxna.

Tid: Drop in, kl. 13.00-15.00
Plats:
Vid fint väder står bussen nedanför backen till museet.
Vid dåligt väder, precis framför entrén.
Kostnad: Det kostar inget. 

Science Safari vill göra kunskap tillgängligt för fler

Den ideella föreningen Science Safari arbetar med att öka intresset för naturvetenskap och teknik bland allmänheten. Medlemmarna representerar olika organisationer som arbetar professionellt med kunskap eller vetenskap på olika nivåer och har en hög kompetens och lång erfarenhet av olika experiment och uppfinningar.

Till sin hjälp har föreningen en rolig buss full av experiment inom teknik och vetenskap som är den första i sitt slag i Europa. Bussen och experimenten är mobila och kan anpassas både till målgrupp och situation samt möjliggör att kunskap även blir tillgänglig geografiskt.

Läs mer om Science safari via länken >>

Senast uppdaterad: 2019-05-23 15:27