Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Från Jorden till jorden

Lisa Sihlberg står på en klippkant och fotograferar

Torsdag 4 oktober kl. 18.00-19.00

Naturskyddsfotografen Lisa Sihlberg tar oss med på en resa från Sveriges och Norges vackra natur till den fantastiska regnskogen på Borneo. Få inspiration till att leva både hälsosammare och klimatsmartare, för både din och vår planets skull. Tid finns för frågor efter föredraget.

Fri entré.

Mer om föredragshållaren

Läs mer och se delar av Lisa Sihlbergs arbete här >>

En del av Miljövänliga veckan 2018

Vår konsumtion ökar och vårt ekologiska fotavtryck växer. Människans beteende innebär stora konsekvenser för miljön och oss själva. Vad kan vi göra för att förändra detta? Under Miljövänliga veckan 2018 är temat Ta vara på det du har. Ta del av våra aktiviteter och få information och lifehacks för att värna om miljön. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Få tips på hur du kan konsumera mindre/mer hållbart och ta del av miljövänliga aktiviteter över hela landet på Naturskyddsföreningens webbplats >>

Aktiviteterna under Miljövänliga veckan arrangeras i samarbete med Naturskyddsföreningen Göteborg, Drottning Blankas Gymnasieskola och Moyana Corigan.

Senast uppdaterad: 2018-08-21 14:45