Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

INSTÄLLT! Föredrag: Från odlingslåda till hektar

Bild på stadsbonden i växthus

Torsdag 2 april kl. 18.00-19.00 / Läs mer >

I kväll handlar det om hur vi kan återskapa det stadsnära jordbrukets roll i det lokala matsystemet. Klara Hansson är Göteborgs stads första stadsbonde och kommer att prata om modellodlingen på Angereds gård. Martin Berg kommer att prata övergripande om stadens arbete med att öka den lokala matproduktionen.

Praktisk info

Ingen föranmälan. Lokalen (föreläsningssalen) har 108 platser. Fri entré.
Tillgänglighet: Plats för rullstol/permobil, hörslinga finns.

Dela eventet eller bjud in vänner

Här hittar du aktiviteten som Facebookevent

Aktivitetens koppling till de Globala målen

Innehållet i den här programpunkten kopplar an till de Globala målen för hållbar utveckling: Mål 11 - Hållbara städer och samhällen och Mål 12 - Hållbar konsumtion och produktion. Med de 17 målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla. Läs mer om de Globala målen och hur du kan vara med och bidra här

Göteborgs naturhistoriska museum ställer in Föredrag: Från odlingslåda till hektar den 2 april. Anledningen är Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer, med hänsyn till smittoläget för coronaviruset och covid-19.

Senast uppdaterad: 2020-03-16 11:33