Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Gry som ville flyga - teater och rytmik

Illustration på ett barn som tittar upp på en fågel och en ballong

Torsdag 3 januari och fredag 4 januari kl. 12.00-13.00 och 14.30-15.30

Om föreställningen

Gry som ville flyga är en nyskriven musikteater för barn 3-6 år. Teatern handlar om Gry som har en dröm om att kunna flyga. Gry vet egentligen att hen kan, men behöver öva lite först och förstås hitta en magisk fjäder. I övandet och jakten på den magiska fjädern träffar Gry massa nya vänner, som hjälper Gry på väg mot sin dröm.

I föreställningen får barnen möta massa olika karaktärer, som alla spelar, och gestaltas av, olika instrument. Med dans, musik och teater berättar vi sagan om Gry. Föreställningen lyfter värdet av att hjälpas åt för att tillsammans nå våra drömmar.

Tid: 20 minuter
Datum: Torsdag 3 januari kl. 12.00-13.00 och kl. 14.30-15.30
Fredag 4 januari kl. 12.00-13.00 och 14.30-15.30
Medverkande: Louise Thörner, Marcus Fenn och Mikaela Alburg på scen. Regi av Jessica Högefjord Åslund

Rytmikpass:
Efter föreställningen erbjuds även en rytmikstund. Då får barnen möjlighet till en stund fylld av sång, dans, ramsor och lekar ihop med skådespelarna/musikerna. Alla medverkande i föreställningen är även verksamma som pedagoger i musik, teater och/eller dans. Rytmikpasset vara i cirka 30 minuter.

Gratis! Ingen föranmälan.

Vilka är Septemberteatern?

Septemberteatern är en musikteaterförening som bildades 2016. De har varit versamma med olika föreställningar och scenkonstprojketi två år och vänder sig till en publik i alla åldrar och med olika bakgrund. De vill aktivt verka mot all typ av diskriminering samt jobba med en feministisk, intersektionell och normkritisk ingång. Föreningen är partipolitiskt och religiöst obunden. Mer info finns på www.septemberteatern.se

Senast uppdaterad: 2018-12-18 09:07