Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fullbokad! Rockklubben: Kom och experimentera

I vårt laboratorium finns ett antal problem att lösa genom att göra experiment. Du får öva på att tänka som en forskare. Söndag 8 december, insläpp kl. 9.45. FULLBOKAD!

Vi avslutar terminen med att ni själva ska få vara forskare! Passa på att samarbeta med andra Rockklubbare och utmana gärna någon vuxen du har med dig för att hitta den bästa metoden!

Praktisk info & bokning

Samling: Insläpp vid museets entré kl. 9.45
Anmälan: maila till pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se.
Begränsat antal platser. FULLBOKAT!
Kostnadsfritt 

Om Rockklubben

Rockklubben är klubben för dig som är 6-12 år och som tycker det är roligt med djur och natur. Nu är Rockklubben tillbaka med nya aktiviteter. Temat för hösten 2019 är Forska med Rockklubben.

Hur blir jag medlem?
Det är gratis att vara medlem i Rockklubben och du kan bli medlem direkt! Anmäl dig i museets reception eller maila oss på: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se. Vi skickar hem ditt medlemskort med posten. Kortet är giltigt så länge du vill vara medlem, vi skickar inte ut ett nytt varje år.

Senast uppdaterad: 2019-10-24 11:24