Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

INSTÄLLT! Skapa med naturmaterial - en aktivitet för personer med intellektuell funktionsnedsättning

Bild på ekollon med datumruta för aktiviteten, torsdag 12 mars

Torsdag 12 mars kl. 17.00-18.00 / Läs mer >

Gillar du att skapa? Vi samlas i museets klasslabb där vi skapar konstverk med hjälp av naturmaterial och återbruksmaterial. Tillsammans skapar olika djur och blommor, eller precis vad du vill! Aktiviteten passar alla som gillar att skapa, måla och pyssla. Museipedagog Lotta Backman leder aktiviteten tillsammans med slöjdaren Barbara Landelius.

Praktisk info:

Tillgänglighet: Vi håller till i museets klasslabb på entréplan. Förberedelsematerial skickas ut till alla anmälda. 
Anmälan: Skicka ett mail till pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se eller ring 010-441 42 30. Telefontid onsdagar 12.30-14.00. Aktiviteten är kostnadsfri.

Dela eventet och bjud in vänner

Här hittar du aktiviteten som Facebookevent

Aktivitetens koppling till de Globala målen

Innehållet i den här programpunkten kopplar an till de Globala målen för hållbar utveckling: Mål 4 -  God utbildning för alla och Mål 12 - Hållbar kunsumtion och produktion. Med de 17 målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla. Läs mer om de Globala målen och hur du kan vara med och bidra här

Senast uppdaterad: 2020-01-07 09:31