Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

INSTÄLLT! Spana på vårfåglar i Slottsskogen - en aktivitet för personer med intellektuell funktionsnedsättning (utomhus)

Bild på gräsand med ungar med datumruta för aktiviteten, torsdag 14 maj

Torsdag 14 maj kl. 17.00-18.00 / Läs mer >

Följ med på en promenad genom Slottsskogen. Med hjälp av kikare och bilder upptäcker vi vårens fåglar. Kanske får vi höra gröngölingen skratta och se dammens änder? Tillsammans lär vi oss känna igen några av Slottsskogens fåglar.

Museipedagog Lotta Backman använder bilder och tecken som stöd för att göra aktiviteten tydlig.

Praktisk info:

Tillgänglighet: Vi går/rullar i lugn takt ca 1 km längs asfalterad gångstig.
Anmälan: Skicka ett mail till pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se eller ring 010-441 42 30. Telefontid onsdagar 12.30-14.00. Inför aktiviteten samlas vi i museets entré. Aktiviteten är kostnadsfri.

Dela eventet och bjud in vänner

Här hittar du aktiviteten som Facebookevent

Aktivitetens koppling till de Globala målen

Innehållet i den här programpunkten kopplar an till de Globala målen för hållbar utveckling: Mål 4 God utbildning för alla och Mål 15 - Ekosystem och biologisk mångfald. Med de 17 målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla. Läs mer om de Globala målen och hur du kan vara med och bidra här

Senast uppdaterad: 2020-01-07 10:59