Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

INSTÄLLT! Föredrag: Evolutionen - ständigt i rörelse

Illustration på evolutionen av Darwins fink med datum för aktiviteten, torsdag 23 april

Torsdag 23 april kl. 18.00-19.00 / Läs mer >

Många ser evolutionen som något som redan skett, något vi kan se tillbaka på och lära oss historien om. Faktum är att evolutionen är pågående, ständigt i rörelse. Biologer från museet berättar om aktuell forskning och plockar fram tankeväckande exempel.

Praktisk info

Ingen föranmälan. Lokalen (föreläsningssalen) har 108 platser. Fri entré.
Tillgänglighet: Plats för rullstol/permobil, hörslinga finns.

En del av Vetenskapsfestivalens program 

Aktiviteten är en del av Internationella Vetenskapsfestivalen Göteborg - en mötesplats för kunskap, inspiration och nya perspektiv. År 2020 är temat Rörelse. Läs mer om Göteborgs Internationella Vetenskapsfestival här

Aktivitetens koppling till de Globala målen

Innehållet i den här programpunkten kopplar an till de Globala målen för hållbar utveckling: Mål 15 - Ekosystem och biologisk mångfald. Med de 17 målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla. Läs mer om de Globala målen och hur du kan vara med och bidra här

Göteborgs naturhistoriska museum flyttar fram Föredrag: Evolutionen - ständigt i rörelse den 23 april. Anledningen är Folkhälsomyndighetens information och rekommendationer till arrangörer, med hänsyn till smittoläget för coronaviruset och covid-19. Arrangemanget kommer i stället att äga rum den 1 oktober.

Senast uppdaterad: 2020-04-27 08:49