Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vinterfåglar och fågelmat - en aktivitet för personer med intellektuell funktionsnedsättning

Bild på tofsmes vid fågelmatare med datum för aktiviteten, torsdag 30 januari

Torsdag 30 januari kl. 17.00-17.45  / Läs mer >

Vill du lära känna några av våra vanligaste vinterfåglar? Vi samlas i museets klasslabb där vi tittar på vinterfåglar och gör egen fågelmat av kokosfett och frön. Aktiviteten passar dig som gillar djur och är nyfiken på naturen. Museipedagog Lotta Backman använder bildstöd och tecken som stöd för att göra aktiviteten tydlig.

Praktisk info

Anmälan: Skicka ett mail till pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se eller ring 010-441 42 30. Telefontid onsdagar 12.30-14.00. Fri entré.
Tillgänglighet: Vi håller till i museets klasslabb på entréplan. Förberedelsematerial skickas ut till alla anmälda.

Dela eventet och bjud in vänner

Här hittar du aktiviteten som Facebookevent

Aktivitetens koppling till de Globala målen

Innehållet i den här programpunkten kopplar an till de Globala målen för hållbar utveckling: Mål 4 – God utbildning för alla samt Mål 15 - Ekosystem och biologisk mångfald. Med de 17 målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla. Läs mer om de Globala målen och hur du kan vara med och bidra här

Senast uppdaterad: 2019-12-13 09:00