Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Workshop: Förläng livet på dina kläder

En pågående lagning av en textil med nål och tråd i förgrunden

Lördag 29 september - söndag 30 september kl. 12.00-16.00

Ta med dig något du vill laga, piffa upp eller göra om. I denna miljövänliga workshop tar vi tillvara sakerna vi redan har. Vi syr, lappar och smyckar tillsammans.

Teckningstävling för barn
I anslutning till workshopen kommer det finnas en teckningstävling för barn. Om du endast fick använda dig av ett begränsat antal plagg under 3 månader, vad skulle du då ha i din garderob? Var med och klä en klippdocka/figur genom att måla ditt favoritplagg som du skulle vilja ha i en basgarderob. Var med och tävla om det bästa förslaget! 

Fri entré. Drop in.

En del av Miljövänliga veckan 2018

Vår konsumtion ökar och vårt ekologiska fotavtryck växer. Människans beteende innebär stora konsekvenser för miljön och oss själva. Vad kan vi göra för att förändra detta? Under Miljövänliga veckan 2018 är temat Ta vara på det du har. Ta del av våra aktiviteter och få information och lifehacks för att värna om miljön. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Få tips på hur du kan konsumera mindre/mer hållbart och ta del av miljövänliga aktiviteter
över hela landet på Naturskyddsföreningens webbplats >>

Aktiviteterna under Miljövänliga veckan arrangeras i samarbete med Naturskyddsföreningen Göteborg, Drottning Blankas Gymnasieskola och Moyana Corigan.

Senast uppdaterad: 2018-10-03 11:29