Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Workshop: Plastic witness på Västerhavsveckan

Torsdag 8 augusti kl. 16.00-18.00

Ditt hem är växtplats för en ny plastflora. Delta i en workshop med konstnären Nina Romanus. Gör nya blommor/växter och reflektera över vad du själv kan förändra i din användning av plast i hemmet och vardagen.

En forskare och en konstnär om plast och plastanvändning - samma kväll håller forskaren Bethanie Carney Almroth ett föredrag om plast och miljön.
Läs mer om föredraget här >

Workshopen är en del av Västerhavsveckan. Läs mer om Västerhavsveckan här >

Praktisk info:

Plats: Utsiktsrummet
Ingen föranmälan, drop in
Fri entré

Grafiska bilder på mål 12 14 och 15

Aktivitetens koppling till de Globala målen för hållbar utveckling

Den här aktiviteten är kopplad till mål 12 - Hållbar konsumtion och produktion, mål 14 – Hav och marina resurser och mål 15 – Ekosystem och biologisk mångfald. De 17 globala målen för hållbar utveckling antogs 2015. De finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030: Att avskaffa extrem fattigdom, att minska ojämlikheter och orättvisor i världen, att främja fred och rättvisa, att lösa klimatkrisen. Med målen som guide är det upp till alla, regeringar, företag, civilsamhället och allmänheten att arbeta tillsammans för att bygga en bättre värld för alla.
Senast uppdaterad: 2019-06-25 09:13