Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Filmworkshop med Miljöjägarna

Filmworkshop 10-11 augusti 2022

Onsdag 10 – torsdag 11 augusti kl. 10.00-17.00

Nu kan du som är 15-26 år och du som är över 65 år delta i en filmworkshop med Miljöjägarna. Workshopen pågår i två dagar och ni arbetar både inne på museet och ute på olika platser i staden. Max 10 deltagare, anmälan krävs.

Du som deltar behöver inte ha några tidigare erfarenheter av att filma eller redigera. Målet är att producera en kort film (max 3 minuter) på temat Västerhavets Natur och Miljö. Våra handledare hjälper dig att få koll på teknik och berättande. Din film deltar sedan på Västerhavsveckans filmfestival i Hunnebostrand den 14 augusti.

All teknik finns på plats, så du behöver inte ta med någon kamera eller dator. Tänk på att vi ska vara utomhus. Ta med kläder efter väder - inklusive bra skor, varm tröja, regnjacka, solskydd, solglasögon och vattenflaska. Anmälan skickas till renee.gothberg@vgregion.se senast 2 dagar före workshopen.

Läs mer på https://www.vgregion.se/ov/vasterhavsveckan/program/filmworkshop-med-miljojagarna/

Senast uppdaterad: 2022-08-03 15:29