Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fanzineworkshop i Bergsjön

Bild på papper, limstift, sax och växter

Söndag 14 maj kl. 10.00-16.00 &  torsdag 11 maj kl. 16.00-19.00 / Läs mer >

Gör din egen tidning – ett fanzine – om biologisk mångfald och hur du vill att framtiden ska se ut. Vi har massor av olika material du kan använda när du gör ditt fanzine och Malin Skogberg Nord guidar dig i hur du kan göra.  

OBS! Det ingår en träff med en naturvårdsintendet från Göteborgs naturhistoriska museum en vardagskväll under samma vecka, torsdag 11 maj. Då pratar vi biologisk mångfald och fotograferar lite i vårt närområde. Bilderna kan sedan användas i fanzinet. Workshopen är för dig som är 13-25 år och över 65 år.

Praktisk info:

Plats: Obs! Färgateljén, Kulturhuset Bergsjön Karta i Google Maps
Föranmälan: Begränsat antal platser. Föranmälan krävs: gnm100@vgregion.se Du som inte använder e-post kan anmäla dig på telefon 070-082 50 42. Vi bjuder på lunch och fika. Meddela eventuell specialkost när du anmäler dig. 

En del av jubileet

2023 är det 100 år sedan Göteborgs naturhistoriska museum öppnade dörrarna för besökare i den nya byggnaden i Slottsskogen. Det vill vi fira tillsammans med er under året. Välkommen att ta del av utställningar, jubileumsprogram, berättelser och mycket mer. Fanzineworkshopen är ett samarbete med Hasselbladstiftelsen. 

 

Senast uppdaterad: 2023-03-16 14:11