Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Filmworkshop med Miljöjägarna i Frölunda

Bild på deltagare i filmworkshopen

Torsdag 13 april - fredag 14 april kl. 10.00-17.00 / Läs mer >

Välkommen till en filmworkshop med Miljöjägarna, Göteborgs naturhistoriska museum och Hasselbladstiftelsen. Filma och klipp kortfilm med Miljöjägarna! I två dagar undersöker och filmar vi naturen och den biologiska mångfalden omkring oss. Vi riktar linsen mot närområdet tillsammans med en naturvårdsintendent från Göteborgs naturhistoriska museum. Workshopen är för dig som är 16-25 år och över 65 år.

Praktisk info:

Plats: Lilla salen, Frölunda kulturhus.
Utrustning: All utrustning finns på plats. 
Kostnad: Gratis
Anmälan: Begränsat antal platser. Föranmälan krävs och görs genom att maila gnm100@vgregion.se.Du som inte använder e-post kan anmäla dig på telefon 070-082 50 42. Vi bjuder på lunch och fika. Meddela eventuell specialkost när du anmäler dig.

En del av jubileet

2023 är det 100 år sedan Göteborgs naturhistoriska museum öppnade dörrarna för besökare i den nya byggnaden i Slottsskogen. Det vill vi fira tillsammans med er under året. Välkommen att ta del av utställningar, jubileumsprogram, berättelser och mycket mer. Filmworkshopen är ett samarbete med Hasselbladstiftelsen.

Senast uppdaterad: 2023-03-14 16:16