Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Naturnärvaro

Träd

Tisdag 19 juli kl. 15.30-17.00 Samling vid Göteborgs naturhistoriska museum i Slottsskogen i Göteborg. Kostnadsfritt, Inga förkunskaper behövs. Kom som du är med kläder efter väder.

Avrunda dagen på ett hållbart sätt - ute i det gröna! Tillsammans gör vi närvaroövningar som utgår från kroppen och andetaget, i kontakt med naturen.

Vi kan kalla detta för skogsbad, naturvakenhet eller mindfulness utomhus - det handlar om att med enkla metoder hitta inre lugn, öppna våra sinnen och ta emot nuet som det är. I ett autentiskt möte med naturens mångfald och överflöd kan nya intryck och idéer uppstå.

En stunds närvaro i naturen kan ge många hälsofördelar - som minskad stress, sänkt blodtryck, bättre immunförsvar och djupare sömn. Det kan också förbättra vår relation med oss själva och allt omkring oss - en påminnelse om vad som egentligen är viktigt i våra liv.

Kom och få ny energi i mötet med det naturliga och vilda - i och omkring dig.

GUIDER: Leds av Johan Granbom och Amanda Martling, båda med mångårig erfarenhet av att guida människor i naturen och in i sig själva. 30 platser. Boka din plats här.

Läs mer om Amanda här: https://urkarlektilljorden.se

Läs mer om Johan här: https://bendinglinesbuildingcircles.jimdofree.com

 

Senast uppdaterad: 2022-05-11 14:08