Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rockklubben: Vad finns i museets källare? 6 november

I museets utställningar finns 10 000 djur, men i källaren finns 10 miljoner djur. Djur som forskare från hela världen kommer hit för att undersöka. Onsdag 6 november 2019 kl. 16:00–16:45

Djuren kallas för museets samlingar och finns i olika rum som kallas magasin. Idag kommer du att få vara med om något mycket speciellt. Eva Andreasson som arbetar med att bevara museets samlingar kommer att visa dig ett av dessa rum.
Eftersom det är forskningsmaterial som vi ska få titta på, och höra mer om, så behöver vi ha anmälan. Vuxna får gärna följa med barnen på aktiviteten, men barnen har förtur att följa med in till samlingarna.

Samling: 6 november, kl. 16, i museets reception vid vargarna
Anmälan: maila till pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se
Begränsat antal platser
Kostnadsfritt

Rockklubben är klubben för dig som är 6-12 år och som tycker det är roligt med djur och natur. Nu är Rockklubben tillbaka med nya aktiviteter. Temat för hösten 2019 är Forska med Rockklubben.

Hur blir jag medlem?
Det är gratis att vara medlem i Rockklubben och du kan bli medlem direkt! Anmäl dig i museets reception eller maila oss på: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se. Vi skickar hem ditt medlemskort med posten. Kortet är giltigt så länge du vill vara medlem, vi skickar inte ut ett nytt varje år.

Senast uppdaterad: 2019-11-01 08:33