Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Föredrag: Den okända maten från havet

Lördag 10 augusti kl.18-19 / Läs mer >

Kennet Lundin från Göteborgs naturhistoriska museum och Klas Malmberg berättar om spännande mat från havet. 

Spännande sjömat du kanske aldrig har ätit förut. Och går allting verkligen att äta? Kennet berättar också om sina nya bok Sjömat. Provsmakning av havswok med tång och sjöpung. 

Undervattenfotografen Klas Malmbergs fina undervattensbilder illustrerar föreläsningen. 

OBS! Plats: Smögen Dyk och upplevelse, Kleven, Smögen 

Programpunkten är en del av Västerhavsveckan 2024. Läs mer om Västerhavsveckan här >>

Senast uppdaterad: 2024-06-13 12:15