Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Boka ditt besök

Grafisk bild på två gröna biljetter

Vi har öppet för bokade besök. Här kan du läsa om hur du bokar.

Förboka ditt besök 

Förbokning krävs till och med 31 augusti. Från och med 1 september har vi inte längre något maxantal för antalet besökare. 
Boka ditt besök här >

Bokningsinformation

Tider för ditt besök
Tisdag-onsdag och fredag-söndag är museet öppet till 17.00, då kan du välja mellan tre pass per dag. På torsdagar har vi öppet till 20.00, då finns fyra pass att välja mellan. OBS: ej kvällsöppet 1 juli -26 augusti. Varje pass är 1 timme och 45 minuter. Besöket är gratis.

Bokningsregler
Bokning kan göras fram till ett pass start. Det finns möjlighet att ställa sig i digital kö via appen Bokamera om det är fullbokat. Observera att vid sen ankomst – 15 minuter efter passets start kan vi tyvärr inte garantera att det finns plats. Avbokning kan göras fram till två timmar innan passets start.

När du kommer till museet
 
När du bokat biljett och kommer till museet använder du den mindre dörren med träramp på museets framsida som ingång. När du visar upp din bokningsbekräftelse i receptionen får du en klisterlapp som du ska bära under hela besöket. Efter ditt besök sätter du klisterlappen på gatuprataren vid utgången. Utgång sker via de ordinarie entrédörrarna.

Läs mer om hur vi tillsammans skapar ett tryggt besök >

Senast uppdaterad: 2021-08-18 13:18