Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Museet håller stängt för besökare

Göteborgs naturhistoriska museum håller fortsatt stängt för besökare för att förhindra smittspridningen av covid-19. Vi inväntar beslut från Västra Götalandsregionen kring en eventuell öppning i början av juni. Så fort vi får besked om nytt öppningsdatum kommer vi gå ut med information samt en länk till ett bokningssystem. Alla besök kommer behöva förbokas då vi öppnar igen.

Anledningen är regeringens förlängning av de nationella rekommendationerna för att stoppa smittspridningen av covid-19 samt ett fortsatt högt smittläge i Västra Götaland. Vid öppnandet sker detta på ett så smittsäkert sätt som möjligt utifrån Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter som gäller för bland annat museer.

Museet har varit tillfälligt stängt för fysiska besök sedan den 30 oktober. Våra digitala utställningar och digitala arrangemang genomförs som planerat. Planerad programverksamhet som är eller går att göra i digital form kommer att genomföras.

Vill du hellre uppleva museet digitalt så kan du följa oss på sociala medier, eller klicka här.

Senast uppdaterad: 2021-05-21 16:04