Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Boka en lektion

Boka en lektion

Bokning av alla lektioner görs på www.museilektioner.seBokningen för höstterminen 2020 öppnar den 17 augusti kl. 10.00. Våra lektioner hittar du enklast genom att hålla muspekaren över Platser och sedan klicka på Naturhistoriska Museet.

Efter du skickat en bokningsförfrågan kommer du få en bekräftelse när vi tagit emot och godkänt din bokningsförfrågan. Det kan ta några dagar.

Tack för att du hjälper oss att få rätt information! Det underlättar för oss för att skapa de bästa förutsättningarna för dig och din skolklass under ert besök hos oss. Om du har elever med behov av särskilda förberedelser inför besöket så skickar vi gärna ett förberedelsematerial. Hör gärna av dig på pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se om du har några frågor eller funderingar.

Pris

En enkellektion på 45 minuter kostar 350 kronor och en dubbellektion på 80 minuter 600 kronor . Detta gäller alla skolor, även inom Göteborgs stad. Tidigare har Kulturförvaltningen i Göteborgs stad stått för en del av lektionskostnaden, men det stödet upphörde 2019.

Återbudstider

Eventuella återbudstider kommer att finnas bokningsbara på www.museilektioner.se på vanligt sätt.

Avbokning

Skulle du få förhinder och behöva avboka en lektion måste detta göras senast en vecka innan. Detta för att lektionen ska hinna bokas av annan klass. Avbokning görs genom att skicka e-post till: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se. Lektion avbokad senare än en vecka före bokad tid debiteras med 500 kr. Avgiften faktureras.

Kontakt

Om du har frågor kring bokning eller till exempel vill diskutera lektonsupplägg är du mycket välkommen att höra av dig epost eller telefon. Vår e-postadress är pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se. Vår telefontid är onsdag kl. 11.00-12.30. Telefonnummer: 0700 82 59 74.

Senast uppdaterad: 2020-08-14 09:28