Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Matsäcksrummet

Vårt matsäcksrum på entréplan är öppet för allmänhet samt skolklasser som bokat besök eller lektion men vi kan inte garantera plats. Det finns 32 sittplatser.

Matsäcksrummet öppet 

Vårt matsäcksrum är nu öppet för allmänhet samt skolklasser som bokat besök eller lektion men vi kan inte garantera plats. Om ni är en skolklass önskar vi att ni äter en klass åt gången och att klasser i blandas i matsäcksrummet.

Vi har glesat ut borden för att ge alla en tryggare vistelse. Det finns 32 sittplatser. Om vädret tillåter önskar vi att ni äter er matsäck utomhus. Det finns flera bänkar och bord på grönytan nedanför museet.

Matsäcksrummet finns på entréplan mellan kaféets servering och värdeskåpen/kapprummet. 

Utrustning 

I matsäcksrummet finns två diskbänkar med rinnande vatten samt tre mikrovågsugnar om ni vill värma er medhavda mat. 

Vi är tacksamma om du lämnar matsäcksrummet rent och inbjudande till nästa gäst!  Sopborste, trasor och rengöringsmedel finns vid diskbänken. Säg gärna till oss i personalen om något skulle vara slut.

Källsortering för miljön

För miljöns skull källsorterar vi avfallet som blir i matsäcksrummet efter att vi ätit eller fikat. Hjälp gärna till att lägga ditt skräp i utsatta återvinningskärl. I dem sorterar vi: matavfall, plast, metall, glas, papper, pantflaskor, restavfall. 

Senast uppdaterad: 2017-05-17 11:31