Rockklubben

Rockklubben är klubben för dig som är 6-12 år och som tycker det är roligt med djur och natur. Här hittar du höstens aktiviteter!

Aktiviteter hösten 2017

Fre 8 sep kl. 20.00-21.30
Fladdermusexpedition
Följ med museets fladdermusexpert Magnus Gelang på en expedition i Slottsskogen. Anmälan senast 4 sep till: pedagoger.naturhistoriska @vgregion.se. Begränsat antal platser. Samling utanför museets entré.

Sön 15 okt kl. 12.00-15.00
Fladdermuspyssel
Kom och skapa tillsammans med oss! Vi tar fram allt från våra pysselförråd för att du ska kunna skapa din egen drömfladdermus. Hur skulle den se ut? Välkommen på en pysseldag inspirerad av de flygande däggdjuren. Drop in i museets klassrum.

Tor 16 nov kl. 17.00-17.45
Fladdermushörseln och andra roliga sinnen
Finns det djur som har andra sinnen än oss människor? Ja, det finns det! Kom och hör om bland annat fladdermössens hörsel, vad flugorna gör när de går på tårtan och varför fiskarna har streck på sidan av kroppen. Vad gör Rockklubben? Som medlem i Rockklubben får du möjlighet att gå på specialvisningar, att se spännande föremål som ingen annan besökare får se, pyssla, träffa experter och mycket mer! Vi skickar ut en inbjudan till klubbaktiviteter via din epostadress. Du kan även hålla utkik efter dem på den här sidan.

Vad gör Rockklubben?

Som medlem i Rockklubben får du möjlighet att gå på specialvisningar, att se spännande föremål som ingen annan besökare får se, pyssla, träffa experter och mycket mer!
Vi skickar ut en inbjudan till klubbaktiviteter via din epostadress. 

Hur blir jag medlem?

Det är gratis att vara medlem i Rockklubben och du kan bli medlem direkt! Anmäl dig i museets reception eller maila oss på: E-postadress. Vi skickar hem ditt medlemskort med posten. Kortet är giltigt så länge du vill vara medlem, vi skickar inte ut ett nytt varje år.

 

Kontakt Rockklubben

Har du frågor om Rockklubben? Skriv gärna ett mail till oss på:
E-postadress

Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:26