Rockklubben

Rockklubben är klubben för dig som är 6-12 år och som tycker det är roligt med djur och natur. Här hittar du aktiviteter för våren 2018.

Aktiviteter våren 2018

Torsdag 8 februari kl. 17.00-17.45
Träffa en valexpert
Träffa museets valexpert Svante Lysén, som har tagit hand om museets kaskelotskelett och hängt upp det i valsalen. Hör Svante berätta om sina expeditioner till Grönland och Svalbard där han träffat valar och andra
arktiska djur. Ingen föranmälan.

Söndag 11 mars kl. 12.00-15.00
Valslöjd
Kom och valslöjda med oss och andra Rockklubbare! Av återvinningsmaterial skapar vi valar och andra valfria djur. Ta med dina idéer och din skaparglädje. Materialet har vi. Ingen föranmälan, drop in.

Torsdag 26 april kl. 17.00-18.00
Rösta på höstens tema
Vad vill du att höstens tema ska handla om? Sydamerikanska djur, dinosaurier eller malar, gäddor och andra spännande insjöfiskar? Vi håller självklart vår omröstning inuti den berömda Malmska valen.

Vad gör Rockklubben?

Som medlem i Rockklubben får du möjlighet att gå på specialvisningar, att se spännande föremål som ingen annan besökare får se, pyssla, träffa experter och mycket mer! Vi skickar ut en inbjudan till klubbaktiviteter via din epostadress. 

Hur blir jag medlem?

Det är gratis att vara medlem i Rockklubben och du kan bli medlem direkt! Anmäl dig i museets reception eller maila oss på: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se. Vi skickar hem ditt medlemskort med posten. Kortet är giltigt så länge du vill vara medlem, vi skickar inte ut ett nytt varje år.

 

Kontakt Rockklubben

Har du frågor om Rockklubben? Skriv gärna ett mail till oss på:
pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se