Hitta till oss

Du hittar oss vid Linneplatsen i västra delarna av centrum i utkanten av parkområdet Slottsskogen. Läs mer om hur hittar du till oss.

Adress:

Museivägen 10, Slottsskogen Östra
413 11 Göteborg

GPS-koordinater:

WGS 84 (lat, lon): 57° 41′ 24″ N11° 56′ 59″ E
WGS 84 decimal (lat, lon): 57.6900°, 11.9500° 

Klicka här för att se en karta

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka kollektivt. Närmaste hållplats är Linnéplatsen. Här stannar många buss och spårvagnslinjer. Från Linnéplatsen tar du trapporna upp in i Slottskogen. Museibyggnaden syns från hållplatsen. 

Klicka här för att söka din avgång med Västtrafiks reseplanerare

Samåkning

Använd gärna vår webbaserade samåkningstjänst We Are Together. Med några enkla knapptryckningar registrerar du som förare en körning eller kontrollerar om det finns lediga platser om du vill åka med någon annan.

Klicka här för att boka in din resa

Åka bil

Slottsskogen är en bilfri miljö. Vid museet finns en parkering - den är avsedd för  dig med handikapptillstånd. Närmaste besöksparkering ligger på Vegagatan, se ungefärlig plats på Google Maps >> Ytterligare parkering finns vid Villa Belparc i Slottsskogen, infart via Margeretebersgatan och Slottskogspromenaden. 

Turistbussar

Kommer du med en större turistbuss? När du befinner dig på Vegagatan, kör så långt det går, sväng vänster in i Slottsskogen, förbi förbudsskylten (endast fordon med tillstånd). Håll till vänster. På vänster sida finns möjlighet att parkera bussen. Vänd i T-korsningen lite längre fram. 


KARTA

Senast uppdaterad: 2018-08-30 11:23