Museibutiken

Vi bygger om

Vecka 45 startar en ombyggnation av museets entréhall och museibutiken kommer att vara helt stängd. Vecka 46 öppnar butiken igen men på en begränsad yta. Utbudet minskas något och det kan vara lite rörigt och trångt. Fråga gärna butikspersonalen om det är någon produkt du söker men inte hittar, vi hjälper gärna dig! Under vecka 47 får vi en ny disk (med ny teknik) och hoppas att den ska vara med oss. 

Museibutikens sortiment

Letar du efter roliga, användbara och lite unika presenter? Vi erbjuder bland annat pedagogiska leksaker, fina vykort och affischer, spännande böcker, naturtrogna mjukisdjur, kluriga spel och utmaningar för miniforskaren. Vi slår gärna in din present medan du fikar eller tar en tur i museet.

Du behöver inte betala inträde för att titta in i butiken. Museibutiken drivs av museet och det du handlar för går direkt till museets verksamhet.

Produkter som gör skillnad för miljön och människor

Vi vill gärna att produkterna vi säljer ska ha producerats med hänsyn till natur och människa. Därför arbetar vi med hitta bra levarantörer som har tänkt hållbart antingen vid tillverkning eller som ger tillbaka något till världen. Till exempel kan våra leverantörer vara anslutna till projekt i vilka man planterar ett nytt träd för varje såld produkt, de kan stödja miljöorganisationer som WWF eller barnrättsorganisationer som Plan International.

Presentkort

Vill du köpa en present till någon men kan inte riktigt välja? Nu kan du köpa presentkort i museibutiken.


Senast uppdaterad: 2018-11-05 09:48