Malmska valen kök och kafé

Ta en avkopplande fika i museets kafé med utsikt över Slottsskogens parkområde. Vi serverar en lunchmeny på vardagar och erbjuder en enklare barnmeny.

Lunchmeny vecka 12

Tisdag: Räksmörgås
Onsdag: Panerad fisk med klyftpotatis och dillsås
Torsdag: Grillad kycklingklubba med ris och currysås
Fredag: Pannbiff med kokt potatis och gräddsås

Vi serverar lunch tisdag - fredag kl.11.00 - 14.30. I lunchen för 89 kr ingår vatten/saft och kaffe/te. Stående alternativ är korv med bröd och pannkakor med sylt och grädde. Observera att menyn kan komma att ändras beroende på tillgången på råvaror.

Öppettider kaféet

Kaféet har öppet tisdag-söndag kl. 11.00-16.30. Torsdagar har vi öppet kl. 11.00-19.30. Vi har i stort sett samma öppettider som museet med undantaget att vi stänger 30 minuter tidigare varje dag. 

Våra råvaror

Vi strävar efter att kunna erbjuda så mycket ekologiska och närproducerade råvaror som möjligt.

Kaféet drivs av museet

Kika gärna förbi Malmska valen kök och kafé på en fika eller lunch i Slottsskogen - du är välkommen att besöka oss utan entrébiljett till museet. Malmska valen kök & kafé drivs av museet och intäkterna går till museets verksamhet.

Matsäcksrum

Har du med egen fika eller matsäck? Då får du gärna slå dig ner alldeles intill kaféet i museets matsäcksrum. Matsäcksrummet används av både allmänhet och skolklasser i mån av plats.

Studentrabatt

Är du student? Då får du 15% i studentrabatt på vårt fikasortiment, det vill säga kaffe/te, kakor och smörgåsar mot uppvisande av giltigt studentkort (rabatten gäller ej lunch).

Senast uppdaterad: 2018-03-20 10:05