Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Matsäcksrummet

Matsäcksrummet öppnar åter med museet den 8 juni, med ett begränsat antal platser för de besökare som förbokat sina besök.

Matsäcksrummet öppet, med begränsat antal platser

I museets matsäcksrum kan du som har förbokat ditt besök äta medhavd mat. Förboka ditt besök här > 

För att trygga ditt besök har vi gjort anpassningar och erbjuder nu endast 2 bord, med plats  för 2 personer vardera. Totalt kan det vistas 4 personer samtidigt i matsäcksrummet. Barn upp till 12 år i sällskap av vuxen omfattas inte av denna begränsning, inte heller personer i sällskap av ledsagare.  

Matsäcksrummet finns på entréplan mellan kaféets servering och värdeskåpen/kapprummet. 

Utrustning 

I matsäcksrummet finns två diskbänkar med rinnande vatten samt tre mikrovågsugnar om ni vill värma er medhavda mat. 

Vi är tacksamma om du lämnar matsäcksrummet rent och inbjudande till nästa gäst!  Sopborste, trasor och rengöringsmedel finns vid diskbänken. Säg gärna till oss i personalen om något skulle vara slut.

Källsortering för miljön

För miljöns skull källsorterar vi avfallet som blir i matsäcksrummet efter att vi ätit eller fikat. Hjälp gärna till att lägga ditt skräp i utsatta återvinningskärl. I dem sorterar vi: matavfall, plast, metall, glas, papper, pantflaskor, restavfall. 

Senast uppdaterad: 2021-06-04 11:36