Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rockklubben

Kollage av tecknad bild på en rock, ett barn som tittar i ett mikroskop och ett foto på en prickig rocka

Rockklubben är klubben för barn och unga från 6 år som tycker det är roligt med djur och natur. Vårterminen 2022 börjar våra aktiviteter lite senare, så vi förhoppningsvis slipper ställa in på grund av pandemin. Vi skickar ut vårens program i februari.

Rockklubbens fotoutställning

Under hösten 2021 har Rockklubben haft fototema på aktiviterna. Vi har träffat fotografer i tre workshops och bilderna som tagits under dessa tillfällen har nu blivit en utställning. Den visas på museet från mitten av december 2021 till februari 2022. Läs mer om utställningen här >

Ta del av fototipsen 

Workshop: Naturfoto utomhus

Ladda ner fototipsen från detta tillfälle >

Workshop: Vetenskapligt foto

Ladda ner fototipsen från detta tillfälle >

Fritt foto inomhus

Ladda ner fototipsen från detta tillfälle >

Vad gör Rockklubben?

Som medlem i Rockklubben får du möjlighet att gå på specialvisningar, se spännande föremål som ingen annan besökare får se, pyssla, träffa experter och mycket mer! Vi skickar ut en inbjudan till klubbaktiviteter via din epostadress. 

Hur blir jag medlem?

Det är gratis att vara medlem i Rockklubben och du kan bli medlem direkt! Anmäl dig genom att fylla i dokumentet nedan och maila det till oss på: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se. Du kan även få en anmälningsblankett i museets reception.

Länk till anmälningsformulär för Rockklubben (Word-fil)

Vi skickar hem ditt medlemskort med posten. Kortet är giltigt så länge du vill vara medlem, vi skickar inte ut ett nytt varje år. Medlemskapet löper alltså automatiskt tills du som medlem väljer att maila till oss och aktivt avsluta det.

Kontakt Rockklubben

Har du frågor om Rockklubben? Skriv gärna ett mail till oss på:
pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-01-14 09:55