Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Museibutiken

Missa inte ett besök i butiken när du är på museet. Vi erbjuder en mångfald av produkter kopplat till djur och natur.

Vetenskapsfestivalen 2024 – tema vågor

Låt dig översköljas av vackra skrivböcker, pussel och vykort med vågmotiv.
Bli inspirerad av pyssel och böcker om livet under ytan. Gosa med en mjukisdelfin eller något av våra andra spännande havsdjur som lever bland vågorna.

Allt detta hittar du i museibutiken, välkommen in!

Museibutikens sortiment

Letar du efter roliga, användbara och lite unika presenter? Vi erbjuder bland annat pedagogiska leksaker, fina vykort och affischer, spännande böcker, naturtrogna mjukisdjur, kluriga spel och utmaningar för miniforskaren. Vi slår gärna in din present medan du fikar eller tar en tur i museet. 

Museibutiken drivs av museet och det du handlar för går direkt till museets verksamhet.

Museibutiken är kontantfri från 16 januari 2024.

Produkter som gör skillnad för miljön och människor

Vi vill gärna att produkterna vi säljer ska ha producerats med hänsyn till natur och människa. Därför arbetar vi med hitta bra levarantörer som har tänkt hållbart antingen vid tillverkning eller som ger tillbaka något till världen. Till exempel kan våra leverantörer vara anslutna till projekt i vilka man planterar ett nytt träd för varje såld produkt, de kan stödja miljöorganisationer som WWF eller barnrättsorganisationer som Plan International.

Senast uppdaterad: 2024-04-16 11:14