Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Museibutiken

Illustration som visar en torsk

Äntligen invigningshelg!

Lördag den 3 december är de nya utställningarna på plats och vi hälsar vår nye vän Mullward välkommen till butiken. Missa inte butikens stora montrar, inspirerade av de nya utställningarna. Där kan du tex se de olika anatomimodellerna monterade.

Självklart har vi också fina erbjudanden hela helgen. Passa på att fynda julklappar!

  • 20% På Godisfiskar från Kolsvart
  • 20% På fiskaffischer och -kartor
  • 20% På anatomimodeller av människokroppen
  • 50% På Koinoborifiskar. Först till kvarn, endast fåtal kvar!

Rabatten dras av i kassan och gäller så långt lagret räcker.

Museibutikens sortiment

Letar du efter roliga, användbara och lite unika presenter? Vi erbjuder bland annat pedagogiska leksaker, fina vykort och affischer, spännande böcker, naturtrogna mjukisdjur, kluriga spel och utmaningar för miniforskaren. Vi slår gärna in din present medan du fikar eller tar en tur i museet. 

Museibutiken drivs av museet och det du handlar för går direkt till museets verksamhet.

Produkter som gör skillnad för miljön och människor

Vi vill gärna att produkterna vi säljer ska ha producerats med hänsyn till natur och människa. Därför arbetar vi med hitta bra levarantörer som har tänkt hållbart antingen vid tillverkning eller som ger tillbaka något till världen. Till exempel kan våra leverantörer vara anslutna till projekt i vilka man planterar ett nytt träd för varje såld produkt, de kan stödja miljöorganisationer som WWF eller barnrättsorganisationer som Plan International.

Senast uppdaterad: 2022-11-30 10:19