Museibutiken

Bild på valmobil i museibutiken

Välkommen till museets butik. Här hittar du ett brett sortiment som anknyter till djur och natur. Kolla in våra påsklovserbjudanden.

Erbjudanden i museets butik

Fågelmärkning, flyttfåglar och flyttfågelspaning! Här i butiken passar vi på att ha fågeltema på torsdagserbjudandena. De knyter an till museets fågelaktiviteter i maj. Erbjudandena nedan gäller torsdag den 9 maj, 16 maj och 23 maj kl. 17.00-20.00

  • 20 % på Fågelgnisslor från Audobon (Var försiktig nu i häckningstider bara, då det finns risk att störa fåglarna!)
  • 50 % På Wildlife Gardens gjutjärnsfåglar
  • 20 % på fågelböcker

Museibutikens sortiment

Letar du efter roliga, användbara och lite unika presenter? Vi erbjuder bland annat pedagogiska leksaker, fina vykort och affischer, spännande böcker, naturtrogna mjukisdjur, kluriga spel och utmaningar för miniforskaren. Vi slår gärna in din present medan du fikar eller tar en tur i museet.

Du behöver inte betala inträde för att titta in i butiken. Museibutiken drivs av museet och det du handlar för går direkt till museets verksamhet.

Produkter som gör skillnad för miljön och människor

Vi vill gärna att produkterna vi säljer ska ha producerats med hänsyn till natur och människa. Därför arbetar vi med hitta bra levarantörer som har tänkt hållbart antingen vid tillverkning eller som ger tillbaka något till världen. Till exempel kan våra leverantörer vara anslutna till projekt i vilka man planterar ett nytt träd för varje såld produkt, de kan stödja miljöorganisationer som WWF eller barnrättsorganisationer som Plan International.

Presentkort

Vill du köpa en present till någon men kan inte riktigt välja? Nu kan du köpa presentkort i museibutiken.

Senast uppdaterad: 2019-05-10 11:07