Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tipsa oss - vad vill du se på museet?

Barn pekar på en stor myra i en monter på Göteborgs naturhistoriska museum
Fotograf: Ian Schemper

Det kan vara allt ifrån ett föremål eller en föreläsning till en fullskalig utställning. Här kan du tipsa oss om vad du vill se och uppleva på Göteborgs naturhistoriska museum.

Göteborgs naturhistoriska museum har en lång historia bakåt i tiden men vi behöver också förnya oss med jämna mellanrum. För oss är det viktigt att du som besökare får möjlighet att ta del av intressant och relevant information och aktiviteter som känns angelägna på museet.

Var med och påverka

Därför blir vi tacksamma om du bidrar med egna förslag i formuläret här nedanför. Det kan handla om en specifik föreläsare, ett särskilt tema som du vill veta mer om, en aktivitet som känns spännande eller en utställning som du tycker skulle passa bra på Göteborgs naturhistoriska museum. Vi kan inte lova att vi kan genomföra alla förslag, däremot blir vi glada för varenda bidrag. Och kom ihåg att inga idéer är för små, för tråkiga eller för dåliga. Alla önskemål hjälper oss att förstå vår publik bättre!

Lämna dina förslag här

Senast uppdaterad: 2018-02-14 11:19