Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Hyr en unik möteslokal

Biblioteket på naturhistoriska

Varför inte skippa kontorsmiljön en stund och förlägga nästa möte till Slottsskogens vackra park, bland monterade djur på Göteborgs äldsta museum?

Vill du få ditt möte att framstå ännu mer intressant och intellektuellt än vad det redan är? Då är vårt bästa tips att förlägga det här i museets kulturhistoriskt kända byggnad och i någon av våra tre möteslokaler: Biblioteket, Klasslabbet eller Föreläsningssalen.

Här finns alla de attiraljer du kan önska av en modern möteslokal! Stolar, monterade djur, belysning, förvaringsskåp, böcker med patina, hiss, projektorer och catering. Alkoholförtäring är inte tillåten, men här finns flera burkar med blötdjur konserverade i formalin som du kan titta på i pauserna. Få ämnen utgör så bra mingelmaterial som en gigantisk spindelkrabba.

Se nedan för mer information om hur det fungerar samt vilka lokaler du kan välja emellan.

Senast uppdaterad: 2022-09-14 10:34