Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vi bygger om!

Kollage av olika verktyg

Under vecka 45 påbörjar vi en ombyggnation av museets entréhall. Den beräknas vara klar vecka 49. Läs mer om hur du som besökare påverkas och vad vi kan se fram emot här.

Vi bygger om i entréhallen

Med ombyggnationen kan vi se fram emot en ny butiks- och receptionsdisk, en rymligare garderobsyta och en lite ny känsla i receptionen. 

Arbetet startar vecka 45 och beräknas vara klart vecka 49. Byggarbetet sker i inbyggda rum, men miljön kommer vara lite rörigare än vanligt och arbetet medföra en något förhöjd ljudnivå. Vecka 49 kommer du möta vår entrépersonal i en ny receptionsdisk. 

Tisdag till torsdag vecka 48 kommer vi ha en tillfällig receptionsdisk i entréhallen medan elektronik och IT flyttas till den nya receptionen.  Vi har fri entré och svarar gärna på frågor. Betalning av lektioner och övrigt sker i butiken.

Vi hoppas såklart att du som besökare ska få ett trevligt museibesök trots ombyggnationen!

Garderob & förvaringsskåp

Garderoben kommer inkluderas i ombyggnationen och ytan kommer vara avstängd. Förvaringsskåpen kommer finnas kvar men flyttas till ytan under trappan – mitt emot receptionsdisken. Klädhängare hittar du i gamla entrén från tisdag vecka 45. Följ hänvisningar genom museet. Den nya garderoben på entréplan kommer att vara klar vecka 49.

Toaletter

Toaletterna på entréplan kommer vara tillgängliga som vanligt under hela ombyggnadsperioden. Toaletter finns även på våning 3 samt i gamla entréhallen.

Butiken

Museibutiken kommer vara stängd måndag-fredag vecka 45. Lördag vecka 45 öppnar vi butiken igen men på en begränsad yta. Utbudet minskas under ombyggnaden och det kan vara lite rörigt och trångt. Fråga gärna butikspersonalen om det är någon produkt du söker men inte hittar, vi hjälper dig gärna! Under vecka 49 får vi en ny disk (med ny teknik) och hoppas att den ska vara med oss! 

Kafé och matsäcksrum

Museets kafé och matsäcksrum har öppet som vanligt. Matsäcksrummet nås endast via kaféet.

 

Senast uppdaterad: 2018-11-02 14:35