Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Café Malmska valen har tillfälligt stängt

Cafelogotyp mot grön bakgrund

På grund av den rådande situationen med covid-19 håller Café Malmska valen stängt tillsvidare . Men du kan fortfarande handla utvalda varor, till exempel kyld dryck och glass med Swish.

Café Malmska valen håller tyvärr stängt på grund av den rådande situationen med covid-19. Men du kan fortfarande handla en del fika. Via betalning med Swish (instruktioner finns på plats i caféet) kan du köpa:

- Glass
- Iskaffe
- Rawfoodbars
- Torkade fruktbars och chips
- Festis
- Läsk, Vitamin Well, mineralvatten

Varmt välkommen!
Caroline Karlsten 0707-477 887
Maria Karlsten 0707-477 888

HÄR kan du läsa mer om hur museet hanterar situationen
med covid-19.

Matsäcksrum

Vanligtvis har vi ett rum intill caféet var du kan äta din medhavda mat/matsäck. Museets matsäcksrum är tillfälligt stängt med anledning av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens krav på restaurangmiljöer. 

I vanliga fall (ej aktuellt nu):

Förutom hembakat fikabröd och goda smörgåsar brukar Café Malmska valen servera varm lunch kl. 11.30-15.30, varje dag (tisdag-söndag). I det dagliga utbudet har även sallader, korv med bröd och våfflor ingått.

Vanligtvis har Café Malmska valen öppet tisdag-söndag kl. 11.00-16.30, torsdag kl. 11.00-19.30.

Café Malmska valen drivs av Caroline och Maria Carlsten på företaget Utsökt mat.

Senast uppdaterad: 2020-07-06 13:49