Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skolbesök utan lektion

Bild på spökkrabba med texten skolbesök utan lektion

Är ni en skolklass som vill besöka museet på egen hand utan att boka en lektion? Välkomna till oss under ordinarie öppettider. Besök utan lektion är gratis, men under rådande omständigheter behöver ni förboka ert besök för garanterad plats.

Om du vill besöka oss med en skolklass utan att ha en bokad lektion på museet går det såklart bra, men du behöver förboka ditt besök om du vill vara säker på att få plats. Det gör du via denna länken: Boka skolbesök utan lektion

Vi tar emot en klass i taget de här tiderna:

Tisdag-fredag:
kl. 11.00-12.45
kl. 13.00-14.45
kl. 15.00-16.45

Torsdag även:
kl. 17.00-19.45

Bokningen behöver göras senast 24 timmar i förväg. Besök utan bokad lektion är gratis. Vi kan inte garantera att det finns plats om ni kommer senare än 15 minuter EFTER passets start. Anmäl klassen i receptionen när du kommer till oss. Tack för att du även avbokar besöket om ni inte kan komma!

Vårt matsäcksrum befinner sig på entréplan och är öppet men vi kan inte garantera plats. Vi har glesat ut borden så det finns 32 sittplatser. Om vädret tillåter önskar vi att ni äter er matsäck utomhus. Det finns flera bänkar och bord på grönytan nedanför museet. Om ni är intresserade av att köpa lunch - kontakta caféet via 070-7477888 eller via mail maria@utsoktmat.se 

Vill ni ha uppgifter till klassen när ni går runt? Ta del av våra studiehandledningar >
Vi ser gärna att ni tar del av våra trivselregler för ett så trevligt besök som möjligt.
Läs våra trivselregler >

Har du frågor är du välkommen att kontakta museet.

Välkomna!

 

Senast uppdaterad: 2022-01-14 14:01