Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Skolbesök utan lektion

Bild på spökkrabba med texten skolbesök utan lektion

Är ni en skolklass som vill besöka museet på egen hand utan att boka en lektion? Välkomna till oss under ordinarie öppettider. Det är gratis, men meddela ert besök i receptionen vid ankomst.

Vill ni äta medhavd mat är ni välkomna att sitta i vårt matsäcksrum som ni hittar på entréplan. Vi har 32 sittplatser, men kan inte garantera plats. Om vädret tillåter kan ni även äta er matsäck utomhus. Det finns flera bänkar och bord på grönytan nedanför museet. 

Vi ser gärna att ni tar del av våra trivselregler för ett så trevligt besök som möjligt.
Läs våra trivselregler > Har du frågor är du välkommen att kontakta museet. Välkomna!

 

Uppslagen bok som ligger i gräset

Studiematerial

Vill ni ha uppgifter till klassen när ni går runt? Ta del av vårt studiematerial.

Bild på museibyggnaden

Boka en gratis introkvart

Vad finns att se på museet? Är djuren riktiga? Ett besök på museet väcker många frågor hos eleverna. Genom att boka en introkvart med museets pedagoger kan ni få svar på de vanligaste frågorna och få information om museet. Vi samlas i museets klasslabb för en snabb 15 minuters introduktion innan ni utforskar utställningarna på egen hand. Följ länken och välj skolresor.

Senast uppdaterad: 2023-05-11 10:40