Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Lektionsbokning och kontakt pedagoger

Vårterminens lektioner är i stort sett fullbokade. När vi får in avbokningar lägger vi ut lektionerna direkt, så det kan löna sig att kika in emellanåt. Dessutom har vi lite svårt att nå elever i högstadiet och gymnasiet och i stadsdelar långt från Linnéplatsen. Tveka inte att höra av er via mejl!

Museilådor och livestreamade lektioner är bokningsbara, även om det står att årskursen är fullbokad.

Detta gäller för lektionsbokningar:

  • Max en lektion per klass och termin. Den begränsningen har vi för att så många som möjligt ska få chansen att komma hit på en lektion.
  • Vi eftersträvar en jämn åldersfördelning på klasserna som besöker oss. Därför kan lektionerna bli fullbokade för specifika årskurser.
  • Vill du ha mer än en lektion för din klass och kan boka med kort varsel så är du välkommen att boka eventuellt lediga tider veckan efter den innevarande.
  • Lektionerna är gratis, men vi tar ut en avgift på 500:- om klassen uteblir eller lektionen avbokas senare än 7 dagar i förväg.

Ni hittar lektionerna på vår bokningssida (klicka på länken).

Kontakt via telefon eller e-post

Vi hjälper gärna till med frågor kring lektionernas innehåll och ert besök.

E-post: pedagoger.naturhistoriska@vgregion.se

Telefon: 0700-82 59 74

Ni når oss säkrast på onsdagar kl. 11-12.30. Övriga tider svarar vi så ofta vi kan.


Senast uppdaterad: 2023-01-24 11:53