Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vi uppdaterar entréhallen

Illustration på verktyg

Hösten 2018 renoverade vi delar av museets entréhall. Nu görs åter några uppdateringar av garderoben. Tisdag 26 februari kommer vår nya garderob vara avstängd för modifiering och komplettering. Läs mer om hur det påverkar ditt besök här.

Uppdateringar av garderoben i entréhallen

Under ombyggnationen av entréhallen hösten 2018 fick en ny butiks- och receptionsdisk, en rymligare garderobsyta och en lite ny känsla i receptionen.

Nu gör vi ytterligare uppdateringar i garderobsutrymmet. Tisdag 26 februari kommer vår nya garderob på entréplan vara avstängd för modifiering och komplettering. Vi kommer bland annat att kontrastmarkera våra garderobsmoduler för ökad tillgänglighet.

Tillfällig garderob med klädhängare hittar du i gamla entrén på våning 3. Följ hänvisningar genom museet.

Besökstoaletter och förvaringsskåp kommer att vara tillgängliga men med trängre passage och begränsat svängutrymme. En av våra tillgänglighetsanpassade toaletter är tillgänglig utan begränsning av yta runt om.

Skolklasser

Skolklasser möts upp av våra pedagoger utanför entrén och går in och ut genom gamla entrédörren. De samlas och hänger av sig i den tillfälliga garderoben i gamla entrén

Senast uppdaterad: 2019-02-25 14:17