Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Rockklubben: Sommaräventyr vid Blåmusslan

Tisdag 18 juni kl. 14.00-17.00 (Drop in) / Läs mer >

Om aktiviteten

Tillsammans upptäcker vi livet i havet med hjälp av håvar och bottenskrapor. Kanske ser vi något som vi sett på vårens tidigare träffar på museet? Vi brukar hitta sjöstjärnor, tångräkor och ibland nålfiskar. Vi finns ute på bryggan så det är bara att komma dit när du vill.  Ta gärna med lite fika, och där finns fina stränder och en jättestor gräsmatta som passar perfekt en sommareftermiddag. 

Praktisk information

Datum: tisdag 18 juni Obs! Nytt datum
Tid: Drop-in, kom när det passar. Vi är på plats klockan 14.00–17.00. 
Plats: Blåmusslan som ligger vid Askimsbadet. Håll utkik efter oss på bryggan. Närmaste busshållplatsen heter Askimsbadet.
Anmälan: I utskicket till Rockklubbens medlemmar gick det ut info om att anmälan krävs. Korrekt är att ingen anmälan krävs. Detta är en aktivitet arrangerad av museets barnklubb, Rockklubben. Om du inte är medlem och vill komma på aktiviteten kan du bli medlem på plats. Det är gratis att vara medlem.
Läs mer om Rockklubben här >>

Viktigt: Varje barn har med sig en ansvarig vuxen. Det finns några flytvästar att låna om man vill. Tänk på att ta med kläder efter väder. Gärna kläder och skor du kan vada i, kanske gummistövlar.  

Senast uppdaterad: 2024-04-12 09:07