Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Täljworkshop med Sara Skoglund

Täljda fåglar samt bild på Sara Skoglund

Tisdag 15 augusti kl. 12.00, 13.00 & 14.00 / Läs mer >

Om workshopen

Nyfiken på att lära dig tälja? Eller är du van täljare som vill lära dig lite mer? Välkommen på en täljworkshop i museibacken utanför Göteborgs naturhistoriska museum. Under workshopen får du låna allt material som behövs för att komma igång med ditt täljande.

Sara Skoglund är workshopledare som guidar dig hela vägen. Hon ger en introduktion kl 12, 13 och 14. Där emellan går hon runt och hjälper till och stöttar. Aktiviteten avslutas helt kl. 15.00.

Praktisk information

Starttider: klockan 12.00, 13.00 och 14.00. Först till kvarn.
Passar: Workshopen passar både vuxna och barn från 8 år. Deltagande sker på eget ansvar. Barn måste ha en vuxen i sitt sällskap.
Plats: Museibacken utanför huvudentrén till Göteborgs naturhistoriska museum (inomhus vid dåligt väder)
Pris: Gratis

En del av jubileet

2023 är det 100 år sedan Göteborgs naturhistoriska museum öppnade dörrarna för besökare i den nya byggnaden i Slottsskogen. Det vill vi fira tillsammans med er under året. Välkommen att ta del av utställningar, jubileumsprogram, berättelser och mycket mer.

Senast uppdaterad: 2023-07-13 15:55